Gå ner

2013-09-26, SHL-omgång 05, HV71 - Luleå - Sida 5 Empty Sv: 2013-09-26, SHL-omgång 05, HV71 - Luleå

Inlägg av LulefanGBG tor 26 sep 2013, 23:22

hokkzorz skrev:
storstruten skrev:Lastar inte Bellissimo, hela laget var ansvarigt för den bedrövliga tredje perren. Jag känner inte igen mitt Luleå, vi släpper in aldeles för många mål pga skakig defensiv. Förra året hade segern varit kassaskåpssäker med en 4-1 ledning.
skillnaden är att vi spelar mer offensivt nu, vi snittar över 3 mål per match och då kommer det bli lite mer bakåt oxo. Jag är inte det minsta orolig, dessutom blir matcherna roligare att titta på. Vi spelar bättre försvarsspel nu när vi har farten uppe (läs: första 1-2 perioderna) när vi backar hem och skall spela av blir vi för stillastående.
Precis! Anfall är bästa försvar. Åka som bara fan och stressa när man inte har pucken och sedan se till att ha pucken så mycket som möjligt för när man har den själv för motståndarna inga mål. Rätt elementärt egentligen.

Inlägg av knutten fre 27 sep 2013, 08:25

Vi har vunnit fyra av fem matcher. Känner inte för att klaga på större nivå just nu Wink

Men 2-4-pucken borde Bellisimo tagit, de andra målen var snygga mål som inte varit så mycket att göra åt.
Returerna får han jobba med. Vid 2-4-målet åkte pucken ut ur magplattan. Ska inte få hända.

De två första perioderna var bra, men att bara slå ifrån sig hela tredje är inte rätt recept.

Rautio får nog stå sin första bortamatch imorgon.